Hirdetés

Star Wars Episode VIII - hamarosan befejezik a forgatást

|

Amíg mi ráhangolódunk az idei Star Wars-filmre, addig a Disney már gőzerővel gyártja a következő epizódot.

Hirdetés

Ebben az évben még talán nem is volt olyan nap, amikor ne kaptunk volna valami Star Warsos újdonságot, legyen szó játékokról vagy filmekről. Idén a Star Wars Battlefront és a Star Wars Rogue One már feltöltötte a naptárunkat, de a Disney természetesen már a jövő év termését is gőzerővel gyártja.

A Luke Skywalkert alakító Mark Hamill a Twitteren osztotta meg, hogy a Star Wars nyolcadik epizódjának forgatása hamarosan befejeződik, egészen pontosan július 22-én. A színészlegenda azt is elárulta, hogy ezután nem lesz munkája, ami persze nem azt jelenti, hogy Luke Skywalker nem élné túl a nyolcadik részt, csak annyit értett alatta, hogy egy darabig nem fog szerepelni semmiben.

Persze a forgatás befejezése csak egy lépése a filmgyártásnak, a Star Wars VIII pedig csak nagyjából másfél év múlva kerülhet a mozikba, szóval nagy szerencse, hogy a Star Wars Rogue One már idén karácsonykor megjelenik. Ti melyiket várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)