Hirdetés

Hatvan forintért megvásárolható a két Star Wars trilógia a Google Play-en

|

Mármint nem darabja, hanem egészben. Valószínűleg hiba történt, csapjatok le az ajánlatra gyorsan!

Hirdetés

Valaki alighanem utolsó napját tölti a Google szolgálatában, ugyanis úgy tűnik, a Google Play egy az egyben váltja a dollárt forintba.

Ez azt jelenti, hogy a Star Wars eredeti és előzmény trilógiája egyben, a Star Wars: The Digital Six Film Collection csomagban 59,99 forintért vásárolható meg most. Angol nyelvű filmekről van szó, de magyar felirat választható hozzájuk. Különösen viccesek így a felhasználói visszajelzések, a kiemelt hozzászólások közül négyből három arról panaszkodik, mennyire drága az összeállítás.

Egyébként rövid ideig az összes filmnél rossz ár szeepelt, a Marvel filmek például 7,99 és 9,99 forint közötti áron voltak megvásárolhatók, a Demónáért pedig 3,99 forintot kellett fizetni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)