Hirdetés

Star Wars IX - Carrie Fisher és Mark Hamill is szerepel benne

|

A LucasFilm bejelentette, mely színészeket láthatjuk viszont az új trilógia befejező részében.

Hirdetés

Augusztus elsején, a londoni Pinewood Studiosban kezdik forgatni a Star Wars: Episode IX-et, amit újra J. J. Abrams rendez és Chris Terrióval közösen ír.

Hirdetés

Ma megtudtuk, hogy Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Kelly Marie Tran (Rose), Joonas Suotamo (Chewbacca) és Billie Lourd (Kaydel) mellett Mark Hamill (Luke, aki ugye eggyé vált az erővel Az utolsó Jedikben), Anthony Daniels (C3PO) és Billy Dee Williams (Lando Calrissian) is szerepelni fog a filmben. Emellett felhasználják Carrie Fisher még Az ébredő Erőnél rögzített jeleneteit is, hiszen nem tudnák jó szívvel lezárni a Skywalker-sagát nélküle, és nem jöhetett szóba sem egy új színésznő, sem a CGI.

A zenéért John Williams felel. A film 2019 decemberében kerülhet mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)