Hirdetés

Star Wars IX - új fénykardokkal esnek egymásnak a főszereplők?

|

Számos infó érkezett a jelenleg is zajló forgatásról, de ezeket azért még érdemes pletyka szinten kezelni.

Hirdetés

A London közelében található Pinewood stúdióban most is gőzerővel folyik a kilencedik számozott Star Wars mozi forgatása. J.J. Abrams filmjéről eddig elég kevés konkrétum derült ki, de most sikerült lecsapnunk pár kósza hírre, amelyek elvileg egyenesen a forgatásról érkeztek. Nyilván potenciális spoilerek következnek, ennek fényében olvassatok tovább!

Hirdetés

A friss infók szerint ugyanis a hamarosan esedékes téli szünet után januárban már a nagy finálén kezdenek el dolgozni a stúdióban. A lezárásról pedig kiderült pár apróság. Az egyikben jelenetben például Adam Driver, azaz Kylo Ren egy pilótafülkében ücsörög és épp megtámad egy bázist - a gép jó eséllyel saját TIE Silencer űrhajója lehet. Egyelőre nem tudjuk, Richard E. Grant pontosan kit alakít majd a filmben, de sok közös jelenete lesz majd Driverrel, szóval valószínűleg ő is az Első Rendhez tartozik valamilyen módon. 

Nagy csatára számíthatunk nem csak az űrben, hanem a lázadók bázisának romjai között is, ahol nagyjából harminc lázadónak öltözött statiszta küzd meg körülbelül egy tucat rohamosztagossal. Ebben a jelenetben Daisy Ridley, tehát Rey is harcolni fog, az ifjú jedi pedig elvileg egy teljesen új fénykardot forgat majd, mivel Luke-tól örökölt pengéjének a kristálya meghasadt és javíthatatlan lett. Elvileg brutális harcra számíthatunk, amely során Rey gondolkodás nélkül darabolja a rohamosztagosokat, miközben Kylo a magasból figyeli az eseményeket. Ugyanebben a jelenetben Keri Russell is feltűnik, akikről még ugyancsak nem lehet tudni, hogy egészen pontosan kit is játszik majd. Az mindenesetre kiderült, hogy fekete ruhát és fekete köpenyt visel a színésznő. 

Billy Dee Williams is visszatér, Lando és Csubakka természetesen a Millennium Falcont irányítja majd, űrhajójukat  pedig Kylo TIE Silencere fogja üldözni. Korábban felmerültek pletykák, amelyek szerint a filmben elpusztulna majd Han Solo legendás hajója, de végül meg fog menekülni a Falcon - amit persze később a jövőre megnyíló Star Wars: Galaxy's Edge-ben, a Disneyland Park külön Star Wars részlegében mindenki megcsodálhat. 

Ha minden igaz, akkor Rey-hez hasonlóan Kylo Ren is új fénykardot fog majd forgatni, ami ezúttal nem vörös, hanem zöld fényben pompázik. Ez elvileg egy teljesen új kard lesz, egy kiszivárgott arton ugyanis pont az látszik, ahogy Kylo egy munkaasztal mellett ül és épp beilleszti a zöld kristályt egy ősi keresztvasú markolatba. A legvalószínűbb feltevés ezzel kapcsolatban az, hogy sikerül megszereznie Luke régi zöld fénykardját, és annak Kyber kristályát akarja vörössé változtatni, ahogy ez a sitheknél szokás. 

Érdekes, hogy egyetlen szóval sem említik a most érkezett hírek Finnt és Poe-t. A fentieket tehát kezeljétek azért fenntartásokkal, biztosat csak akkor fogunk tudni, mikor 2019 decemberének végén mozikba kerül a Star Wars IX. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)