Hirdetés

Star Wars IX - méltó módon búcsúznak majd Leiától

|

A film egyik sztárja mesélt J.J. Abrams terveiről a következő Star Wars mozi kapcsán.

Hirdetés

Talán az egyik legégetőbb kérdés a rajongók körében a kilencedik Star Wars mozi kapcsán, hogy mi lesz Leiával, hiszen 2016-ban elhunyt a hősnőt alakító Carrie Fisher. 

Hirdetés

A Poe Dameront megformáló Oscar Isaac a The Daily Beastnek árulta el, hogy a Star Wars IX választ ad arra a kérdésre, hogy miért nem láthatjuk többet Leiát a mozivásznon. Isaac szerint a film nagyon gyönyörűen kezeli majd a karakterrel kapcsolatos helyzetet, és a korábbi epizódokhoz rögzített, de végül kimaradt jelenetek segítségével alaposan kibontják az eseményeket, nem fogják egyszerűen a szőnyeg alá söpörni a történteket, átugorva a magyarázatot a karakter hiányára.

Az biztos, hogy az alkotóknak nem lesz könnyű dolga, hiszen mégis csak egy 40 éves múltra visszatekintő, központi karakterről van szó, de reméljük, hogy tényleg sikerül méltó végső búcsút venniük Fishertől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)