Hirdetés

Star Wars IX - azt már most tudhatjuk, hogyan készül

|

Még a Star Wars VIII-ról sem tudunk szinte semmit, de a kilencedik rész rendezője már saját filmjéről beszélt. Pontosabban arról, hogy milyen technikával szeretné leforgatni az új Star Wars trilógia zárását.

Hirdetés

Teljesen ellentétel a jelenlegi hollywoodi trenddel, hogy az új Star Wars trilógiát filmre kezdték el forgatni, nem pedig a digitális technológiát vették igénybe. A nyolcadik rész is így fog készülni, a kilencedik epizód rendezője, Colin Trevorrow pedig most saját filmje kapcsán beszélt erről a kérdésről.

Nem túlzottan nagy meglepetés, hogy az egyelőre alcím nélküli Star Wars IX is digitális hordozók helyett a klasszikus megoldást választja, és filmre forgatják majd az új trilógia harmadik részét. Trevorrow minderről a Sundance Filmfesztiválon megrendezett sajtókonferencián beszélt. 

Mindeközben a Star Wars: Az ébredő Erő tovább folytatja szárnyalását a bevételi rekordlista csúcsa felé, jelenleg a 2 milliárd dolláros álomhatárt súrolja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)