Hirdetés

Star Wars IX: csúszik a premier

|

Az új rendezőnek több időre lesz szüksége a trilógia záróepizódjának helyrepofozásához.

Hirdetés

Vannak, akik nagyon örülnek neki, mások viszont egyenesen hidegrázást kapnak attól, hogy tegnap kiderült, végül J.J Abrams fogja rendezni a kilencedik Star Wars epizódot. Ahogy azt sejteni lehetett, az új rendezőnek több időre lesz majd szüksége a film elkészítéséhez.

Hirdetés

A Disney pedig nem is sajnálja ezt az időt Abramstől, nemrég pedig bejelentették, hogy 2019. május 29-ről december 20-ra csúsztatják az egyelőre még alcím nélküli kilencedik részt, ami egyben a harmadik trilógia zárása is lesz. 

A premier dátumának módosításával ez bizony már a negyedi olyan Star Wars film lesz (Az ébredő Erő, a Zsivány Egyes és Az utolsó Jedik után), aminek májusi bemutatóját egészen decemberig tolták el. Nem lennénk meglepődve, hogy ha végül a Han Solo fiatal éveit bemutató mozi premierje is csúszna, de egyelőre ott még a május van tervben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)