Hirdetés

Ősszel indul az élőszereplős Star Wars sorozat forgatása?

|

Az Iron Man rendezője minden jel szerint idén fogja elkezdeni a tényleges munkálatokat.

Hirdetés

A Disney a saját streaming szolgáltatójára rendelte be az élőszereplős Star Wars szériát, amit a Vasember korábbi rendezője, Jon Favreau fog összehozni. A legutóbbi hírek szerint októberben kezdik a forgatást.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudni a szériáról, hogy az első évad 10 részes lesz, és 100 millió dolláros keretet kapott. Utóbbinak köszönhetően a TV legdrágább sorozatai között lesz - ez az a szint, ahol a Game of Thrones és az Amazon Gyűrűk Ura sorozata is van. A sztori nagyrésze Mandalore-on játszódik majd a Star Wars VI és VII között, közvetlenül a Birodalom bukása, és az uralkodó halála után.

A Disney saját sorozat/film streaming szolgáltatása a tervek szerint 2019. végén indulna, így jó eséllyel jövő év végén kezdhetjük majd nézni a Star Wars szériát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)