Hirdetés

Vajon Rey össze tudja rakni LEGO-ból az Ezeréves Sólymot?

|

Ugyan erre a kérdésre nem kaptunk teljesen egyértelmű választ, sok mást megválaszolt a Reyt alakító Daisy Ridley, aki LEGO-zás közben adta egyik legfrissebb interjúját.

Hirdetés

A közelgő Star Wars: Az utolsó Jedik kapcsán még biztos, hogy számtalan kisebb-nagyobb interjúban látjuk majd a film szereplőit, de valószínűleg egyik körítése sem lesz olyan ötletes, mint az új videó, amiben Daisy Ridley válaszol néhány kérdésre.

Hirdetés

Válaszadás egy LEGO Millennium Falcon megépítésén kezdett el dolgozni a Rey szerepében idén karácsonykor másodszor feltűnő színésznő, persze ahogy az várható volt, az interjú közben nem igazán jutott sokra. Így a kész hajó egy kis külső segítséggel (talán az Erőt használta) került az asztalra. Az alábbi videóban a Ridley egyébként elmondta többek között, hogy a második Star Wars filmje kapcsán sokkal nagyobb nyomást érzett, mint Az ébredő Erő miatt, ahogy azt is megtudtuk, hogy az édesapja nagy Star Trek-rajongó, hiába próbálta meggyőzni az új trilógia egyik főszereplője, hogy inkább pártoljon át a Csillagok háborúja oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)