Hirdetés

Star Wars - építsd fel Darth Vadert kapcsokból

|

Újra bebizonyosodott, hogy a Star Wars-rajongók egyszerre a legkreatívabb és legőrültebb emberek.

Hirdetés

A Star Wars messzire visszanyúló hagyatéka és kulturális hatása a mai napig inspirálja a rajongókat arra, hogy újabb és újabb kihívásokat állítsanak maguk elé. Legutóbb egy eltökélt kolléga újravágta a teljes modern trilógiát, most pedig egy újabb zseniális alkotásnak lehetünk szemtanúi.

James Haggerty egy New York-i művész, aki azt a célt tűzte ki maga elé (haha), hogy a Star Wars-szereplőkről készült portréit ő bizony a tűzőgépekből ismerős színes fémkapcsokból fogja összeállítani. A képei hihetetlenül részletgazdagok, a Darth Vader-es kép aprólékossága pl. egész pontosan 10496 fémkapocsba került a művésznek. Emellett készült még egy Greedo és egy C-3PO mozaik is, a közelebbi képen pedig jól látszik, hogy milyen sűrűn kell rendezni a kapcsokat, hogy ilyen hatást lehessen elérni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)