Hirdetés

Ewan McGregor összetörte reményeinket az Obi-Wan film tekinetében

|

Ugyan a színész többször is jelezte, hogy szívesen vállalna egy Obi-Wan projektet, sajnos úgy néz ki, hogy erre nem fog sor kerülni a közeljövőben.

Hirdetés

A Disney az új Star Wars trilógia mellé három mellékágat is betervezett. Tavaly karácsonykor megkaptuk a Zsivány egyest, és már azt is tudjuk, hogy jövőre Han Solo életét ismerhetjük majd meg.

A harmadik spin-off körül azonban nagy a hallgatás. A Rey-Kenobi teória, és Obi-Wan Star Wars Rebels béli felbukkanásai miatt sokan úgy gondolták, hogy a harmadik cím Kenobi életével foglalkozik majd. Sajnos úgy tűnik, hogy mindezek ellenére nem kedvenc mesterünkről lesz szó.

Ewan McGregor többször jelezte már, hogy vállalná a szerepet, de az Entertainment Weeklynek adott interjújában most elmondta, hogy nem keresték meg ezzel.

"Nem kaptam hivatalos ajánlatot, és nem beszélgettünk erről vagy bármi ilyesmiről." - nyilatkozta a színész. "De mindig mondtam, hogy szívesen megcsinálom, ha ők is akarják. Jó átkötés lenne az előzmény trilógia utolsó része és az új trilógia között. Viszont ha jól tudom, akkor 2020-ig megvannak a terveik, szóval nem lesz ilyesmi a közeljövőben."

Úgy néz ki, hogy Jedi mesterek tekintetében be kell érnünk a Star Wars: The Last Jedi sztorijára már meglehetősen megkeseredett Luke Skywalkerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)