Hirdetés

Star Wars Rebels - íme a főgonosz

|

Az egyik legnagyobb leleplezés az idei NYCC-n nyilvánvalóan a Star Wars Rebels főgonosza, az Inkvizítor volt, de ennél egy kicsit azért többet is megtudhattunk.

Hirdetés

Bár még sok titkot rejtegetnek az új Star Wars Rebels sorozatról (pl. a főszereplőkről sem tudni egyelőre sokat), a Lucasfilm-től Pablo Hildago éppen elég érdekességet mesélt a New York Comic-Con alkalmával adott interjújában.

Elsők között emelnénk ki a sorozat időbeli elhelyezkedését a történetben: 14 évvel az Episode III: A Sithek Bosszúja után játszódik, 5 évvel az Episode IV előtt. Ekkor még Luke és Leia még kamaszok, de róluk sajnos nem esett szó az interjúban, viszont a sorozat fő gonoszáról, az Inkvizítorról igen.

Az Inkvizítort maga Darth Vader nagyúr bízta meg azzal a feladattal, hogy keresse fel az életben maradt Jediket és ölje meg őket. Ez méniképp sugallat lehet arra is, hogy talán Darth Vader is valamilyen mértékű szerepet kaphat a sorozatban, de erre szintén nem tért ki Hildago.

A történet helyszíneként egy, a peremvidéken elhelyezkedő szegényes bolygó, a Lothar szolgál majd, melyre a Birodalom ki akarja terjeszteni a hatalmát (és ezt meg is teszi). Ám a Lotharon élők egy kis csoportja fellázad ellenük, lázadóként övéké a Ghost elnevezésű űrhajó is, amiről szintén láthattunk már képet.

Továbbá leleplezésre került egy rohamosztagosokat toborzó plakát is, ami pedig arra enged következtetni, hogy a Birodalom már nem csak a klónkatonákra fog támaszkodni.

Azt kell mondanunk, hogy ezek igazán örvendeztető hírek, hiszen a Rebels cselekményének idejéről nem jelent meg sok könyv vagy képregény, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy esetleg átírna vagy belerondítana a már korábban megírt történetekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)