Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora egy új Erő-képességet is megmutat majd nekünk

|

J.J. Abrams szerint lesz pár új jedi trükk, amelytől sokan biztosan ki fognak borulni, viszont másokat teljesen le fognak nyűgözni.

Hirdetés

Ebben a hónapban végre mozikba kerül a Disney által elkezdett Star Wars-trilógia utolsó darabja, amely nem csak a történetet fogja lezárni, de J.J. Abrams szerint az Erő teljesen új felhasználási módjait fogja majd bemutatni. Mivel ugye továbbra is a Star Warsról van szó, ezért ő is tudja, hogy ez sokaknál teljesen ki fogja verni a biztosítékot, de ugyanakkor bízik abban is, hogy lesznek, akik tudják majd értékelni.

Hirdetés

A rendező a Vanity Fair magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy miért is érezte fontosnak azt, hogy új képességeket kapjanak az Erőt használó szereplők:

"Nagyon fontos volt nekem, hogy ne ugyanazokat a dolgokat csináljuk újra és újra, amiket már láthattak a nézők, hanem hozzá is adjunk valamit. Persze tudtuk, hogy ez néhányakat feldühít majd, míg másokat izgalommal tölt el."

Abrams szerint az előző epizód is nagy szerepet játszott a döntésében (ahol ugye Luke bemutatta, hogy képes illúziókat kivetíteni akár egy másik bolygóra is), hiszen elmondása szerint Rian Johnson filmje emlékeztette arra, hogy a hetedik rész során végig úgy érezte, igazodni akar az előző trilógiához, ami miatt nem mert igazán kibontakozni.

Bár egyelőre nem tudni, hogy ezek az új képességek mik is lesznek, az ötlet maga nem újdonság, hiszen az olyan klasszikus játékok, mint a Jedi Outcast szintén bemutattak egy tucat olyan képességet, amely a filmekből nem lehetett ismerős.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Vevők vagytok pár új, spéci jedi trükkre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)