Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - ez lehet a leghosszabb Star Wars film

|

Egy mozi honlapjáról szivároghatott ki, hogy mennyi időnket veszi majd igénybe a trilógia záró darabja.

Hirdetés

Ugyan a legújabb trilógia rettentően megosztja a Star Wars rajongótáborát, azért a legtöbben kíváncsiak vagyunk, hogyan sikerül J. J. Abramsnek lezárnia a Skywalkerek történetét. Úgy látszik, hogy a záró részben ott lesz szinte mindenki aki számít, még Az Uralkodó is visszatér valamilyen formában, a sok szál elvarrásához, pedig  időre lesz szükség, amit a jelek szerint meg is kap a film.

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó töltötte fel azt a képet, amin egy mozi jegyértékesítő rendszerén keresztül már megjelent a Star Wars: Skywalker kora. Eszerint a film 155 perces lesz, azaz 2 óra 35 percen keresztül élvezhetjük a Skywalker Saga lezáró darabját. Ha a szivárgás igaz, akkor ez lesz az eddigi leghosszabb Star Wars mozi.

Showtimes for The Rise Of Skywalker are showing up now. from r/StarWarsLeaks

Ez a hossz remekül beleillik az új trilógia sorába, ami eddig is növekvő tendenciát mutatott. Az egészen biztos, hogy Abrams nem szeretné összecsapni a Skywalker korát, ugyanis még George Lucassal is konzultált, hogy hogyan lehetne méltó befejezést az egésznek, és elmondása szerint ez volt élete legnehezebb rendezése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)