Hirdetés

Star Wars: Skywalker kora - eddig még nem látott jelenetek vannak az új előzetesekben

|

Újabb képsorok alapján spekulálhatunk, hogy vajon hogyan végződik a Skywalker érát lezáró nagyívű történet.

Hirdetés

Nemrég mutatkozott be egy új előzetes a Star Wars kilencedik számozott részéhez, melyen eddig nem látott részletek érkeztek; többek között egy új fajta rohamosztagost és a Ren lovagjait is láthattuk. Persze a Star Wars rajongóknak nem kell sok, hogy beinduljon a teória gyártás, most pedig a tegnap megjelent nemzetközi trailerben, valamint egy tévés szpotban feltűnő néhány új jelent alapján lehet találgatni, hogy hogyan végződik Reyék kalandja. 

Hirdetés

Lehetett akármennyire megosztó Az utolsó Jedik, azért még mindig izgalommal lessük, ha megjelenik egy új előzetes a következő Star Wars filmhez, hiszen minden új jelenettel kicsit visszazökkenünk abba az univerzumba, ami gyerekkorunk óta a kedvencünk. A december 19-én érkező Skywalker korához nemrég érkezett egy nemzetközi előzetest, melyben jórészt már korábban is bemutatott képsorokat láthatunk, viszont a videó vége felé egy új helyszín tűnik fel, ahol az Ezeréves Sólyom próbál meglépni néhány TIE vadász elől, ráadásul még egy furcsa lény is rátámad egy zöld köddel borított helyszínen. Nem mintha nem láttunk volna már ilyesmit a klasszikus trilógiában, de attól még nem fest rosszul.

Ezzel együtt egy másik rövid előzetes is megjelent, melyben szintén vethetünk pár pillantást a Sólyom üldözési jelenetére, emellett azonban a jelek szerint egy hatalmas űrcsatának is szemtanúi leszünk, valamint a korábban látott sivatagos bolygón történő összecsapás is kiegészül néhány képkockával:

Ti várjátok már a Star Wars: Skywalker kora premierjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)