Hirdetés

Durva Skywalker kora spoiler jelent meg a Star Wars egyik hivatalos közösségi oldalán

|

A rajongók nem fogadták túl jól, hogy egy olyan helyről érkezett a nemkívánatos információ, ahonnan nem igazán számítottak rá.

Hirdetés

Ha az embernek nem sikerül a megjelenés környékén megnéznie az éppen aktuális Star Wars filmet (ami lássuk be előfordulhat a vizsgaidőszakra időzített premier miatt), akkor a bizony igen óvatosan kell az interneten nézelődnie, ha el akarja kerülni, hogy valami fontos eseményt idő előtt lelőjenek neki. Úgy néz ki, hogy a Star Wars egyik hivatalos Twitter fiókjánál nem jártak el elég körültekintően, ezzel jó pár rajongónak szúrták el a film egyik legfontosabb csavarját. Értelemszerűen a továbbiakban hatalmas spoilerek következnek.

Hirdetés

A Skywalker kora sok szálat hivatott elvarrni, a méltó lezárás érdekében pedig néhány szereplőtől bizony el kell búcsúzzunk, köztük pedig ott van Kylo Ren, avagy Ben Solo is, aki életét áldozza azért, hogy megmenthesse Reyt. A film végi fordulatot a Star Wars UK Twitteroldal lőtte le, ami így kicsivel több mint egy héttel a premier után még messze nem volt indokolt.

A poszt alatt rajongók százai fejezik ki nemtetszésüket egyrészt a spoiler, másrészt a rendezői döntés ellen. A kibeszélőnkben mi is kifejtettük, hogy mit gondolunk a Skywalkerek történetének lezáró részéről. 

Nektek rontotta már el valamilyen mozis élményeteket egy spoiler?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)