Hirdetés

Parkolópályára került az összes Star Wars spin-off mozi?

|

A Solo spin-off megtette hatását: ha igazak a nemrég felröppent hírek, akkor búcsút inthetünk a Boba Fett és Obi-Wan Kenobi filmeknek.

Hirdetés

Eddig is érdekes volt a Boba Fett és Obi-Wan Kenobi spin-offok sorsa, hiszen a Lucasfilm hivatalosan sosem erősítette meg egyik spin-off munkálatait sem, mindössze stúdió közeli forrásokból kaptunk híreket a két projekt kapcsán, a Fett mozi esetében még rendezői neveket is bedobtak nekünk az évek során. Nos, a legfrissebb infók szerint jobb, ha nem fűzünk ezekhez a filmekhez nagy reményeket.

Hirdetés

Az elvileg 250 millió dollárból forgatott Solo: Egy Star Wars-történet ugyanis a kasszáknál siralmasan teljesít (egy Star Wars mozihoz, és saját költségeihez képest) és a kritikái sem voltak kedvezőek. A Solo jelenleg 196 millió dollárnál jár az Egyesült Államokban, világszinten pedig 343 milliónál - ugyanennyi mozikban töltött idő után egyébként a Zsivány Egyes 424 millió dollárt ért el, végül pont sikerült meghaladnia az egymilliárdos álomhatárt, erre azonban a Solónak semmi esélye nincs, hiszen rohamosan esik vissza az alapvetően sem magas bevétele. A Lucasfilmhez közeli forrásra hivatkozva a Collider most arról írt, hogy a Solo bukdácsolása bizony komoly következményekkel járt: a stúdió félretette a spin-off filmek ötletét, ezzel egy időben az összes szakembernek, akik a Kenobi filmen dolgoztak, gyorsan más elfoglaltságot talált.

A Solo hibái mellett egyébként sokan azzal is indokolják a szerény teljesítményét, hogy mindösszesen öt hónap telt el Az utolsó Jedik és a Solo: Egy Star Wars-történet között, ilyen kis szünetre pedig még nem volt példa a messzi-messzi galaxis történetében. Lehetséges, hogy sokkal jobban jártak volna, ha ismét egy decemberi premier mellett döntenek. 

Mindenesetre, ha a fentiek igaznak bizonyulnak, akkor a Lucasfilm immár csak a kilencedik epizódra, Rian Johnson új trilógiájára, D.B. Weiss és David Benioff új filmjeire, valamint Jon Favreau élőszereplős sorozatára koncentrálhat majd. Ezzel tökéletesen egybevágnak azok a pletykák, amelyek szerint Johnson trilógiájának nyitánya már 2020-ban a mozikba kerülhet. 

Ti sajnáljátok, ha tényleg búcsút kell intenünk a spin-off Star Wars moziknak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)