Hirdetés

Star Wars: The Bad Batch készletet mutatott be a LEGO

|

Nyáron érkezik az új Star Wars sorozat első hivatalos LEGO készlete.

Hirdetés

Május negyedikén rajtolt el a legújabb Star Wars sorozat, a The Bad Batch a Disney+ kínálatában, melyből eddig két rész elérhető, a visszajelzések alapján pedig a készítők eléggé betaláltak a történettel.

A sorozathoz nem meglepő módon a LEGO már el is készítette az első készletet, ami augusztus elsejétől lesz elérhető, szerencsére Magyarországon is. A LEGO hivatalos oldala 39990 forinért listázza a szettet.

Hirdetés

A The Bad Bath támadó shuttle (75314) készletet összesen 969 elem alkotja. A csomag ékköve, a hajó, 20 centiméter magas és 13 centi széles, a kabinja és a pilótafülkéje pedig felnyitható, ahova tetszőlegesen ültethetünk bárkit a készletből.

Különlegessége, hogy nem minden eleme tűnt még fel a sorozatban, ezzel kapcsolatban a tervező is azt mondta, még ő sem tudja, hogy egyes darabok mikor kapnak majd szerepet a The Bad Batch-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)