Hirdetés

Feltámad a Star Wars: The Clone Wars egy évad erejéig

|

Végre egy igazi befejezést kaphat a kultikussá vált animációs sorozat egy 12 részes évad keretein belül.

Hirdetés

A Star Wars: The Clone Wars első évadai még nem voltak maradandóak, viszont a későbbi szezonok során sokkal érettebb és kiforrottabb lett a sorozat, amivel végül hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré.

Hirdetés

Sajnos a rajongóknak végül csalódnia kellett, hiszen sosem zárták le megfelelően a történetet és ugyan a Star Wars: Rebels próbált visszautalgatni az elvarratlan szálakra, ez azért nem volt az igazi. Dave Filoni, a sorozat megalkotója most lehetőséget kap egy valódi lezárásra.

Azért remélem ti is érzitek, hogy az ilyen jó dolgok mögött mindig van egy "de" és ez ezúttal is így van, hiszen az új évad azzal a csavarral fog megjelenni, hogy kizárólag a Disney készülő stream szolgáltatásán érhetjük majd el (nyilván). Ez azt jelenti, hogy Filoni sorozata csatlakozni fog Jon Favreau élőszereplős sorozatához és a többi még meg nem jelent Star Wars projekthez.

Ettől függetlenül persze értékelnünk kell, hogy egyáltalán elkészülhet, még ha van is néhány kellemetlen megkötés is. Ti mit gondoltok? Szerettétek az eddigi szezonokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)