Hirdetés

Ahsoka Tano bajba kerül a Star Wars: The Clone Wars új magyar feliratos előzetesében

|

A Pyke szindikátussal nem okos dolog összeakasztani a bajszodat, ezt most az egykori jedi padawan is megtanulja. Új jelenetvideó érkezett a Star Wars: The Clone Wars 7. évadához.

Hirdetés

Sajnos a Star Wars: The Clone Wars képregénysorozatnak nem áll jól a szénája, de azért szerencsére a Disney+-on futó animációs sorozat záróévada esetében nincs semmiféle gond, menetrend szerint érkeznek az új epizódok. Most épp a sorozat elején látott klónkatonás sztori után Ahsoka Tano kalandjait láthatják a nézők, ennek kapcsán érkezett meg a legújabb kedvcsináló videó.

Hirdetés

A rövidke jelenetben a Pyke szindikátus fogságában senyvedő egykori jedi padawant, és két új ismerősét, a Martez tesókat, Trace-t és Rafát láthatjuk. Egyelőre nem tűnik biztatónak a helyzetük, de persze mi már jól tudjuk, hogy valahogy csak meg fogják úszni a kalandot, elvégre az évad végén a Mandalore ostroma során Ahsokának még találkozója van Darth Maullal. 

Elvileg hamarosan már a The Mandalorian sorozatban is láthatjuk majd egyébként a felnőtt Ahsokát, akit Rosario Dawson alakíthat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)