Hirdetés

A rajongók Az utolsó Jedik remake-ért petícióznak

|

Rajongók egy csoportja újra meg akarja csinálni Az utolsó Jediket, a film rendezője pedig frappánsan oda is szúrt nekik.

Hirdetés

Mostanra már valószínűleg mindenki számára közismert tény, hogy a Star Wars legutóbbi számozott epizódja nagyon megosztotta a rajongókat: egyesek szerint a sorozat egyik legjobb darabja, viszont sokan úgy gondolják, hogy szégyent hozott az egész franchise-ra.

Hirdetés

Az utóbbi álláspontot képviselő rajongók egy csoportja most úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép és elindították a "Remake The Last Jedi" nevű mozgalmat, melynek keretében pénzt gyűjtenek a film remake-jének elkészítésére.

Állításuk szerint már 15 millió dollárt gyűjtöttek a projektre, habár érdemes észben tartani, hogy az eredeti film költségvetése nagyjából 200 millió dollár körül van, szóval azért még gyűjteni kell kicsit egy hasonló kaliberű filmhez. A hír természetesen a Twittert is körbejárta, ahol az eredeti film rendezője, Rian Johnson abban reménykedik, hogy sikerüljön a srácok célja, persze ebben a Tweetben érezhető némi gúny.

James Gunn, A galaxis őrzői filmek rendezője is kommentálta az eseményeket:

"Örömmel elköltök 300 milliót egy olyan filmre, ami nem egy tavalyi film remake-je! Hívjatok!"

Persze nem csak az ismert filmrendezők, hanem a petícióval egyet nem értő rajongók is hozzászóltak a kezdeményezéshez:

Tény, hogy bőven vannak pontok, ahol lehet kritizálni a filmet, de azért ez az soha meg nem elégedők mozgalma kicsit azért túlzás. Bár, amikor az ember fikáz valamit, gyakori válasz, hogy "csinálj jobbat, ha tudsz". Nos, ők legalább próbálkoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)