Hirdetés

Star Wars VIII - eddig nem ismert lényt láttak a forgatáson

|

Bár a teremtményt nem sikerült lencsevégre kapni, a beszámolók alapján lerajzolták a lényt azt, aki feltehetően ugyanazon a bolygón él, ahol Rey felkészítése zajlik.

Hirdetés

Minden Star Wars film valamit hozzátesz a széria világához: új lényekkel, új űrhajókkal bővítik az eddig sem apró univerzumot. Úgy tűnik a Star Wars: Az utolsó Jedik sem töri meg ezt a tendenciát, így biztosak lehetünk benne, hogy ismét rengeteg új arccal találkozhatunk. Jó eséllyel spoileres tartalom következik, ha minden meglepetést a decemberi bemutatóra szeretnél hagyni, akkor ne olvasd tovább a hírt.

Eddig a traileren kívül nem sok hivatalos információt kaptunk, de a szemfüles lesifotósoknak és rajongóknak köszönhetően (akik a forgatás körül bóklásznak) mindig sikerül valamit összecsipegetniük az új Star Wars mozi kapcsán. Ugyanez történt most is. Azt már biztosan tudjuk, hogy Rey-t Luke készíti fel az Ahch-To bolygón, amin egy ősi templom található. Úgy tűnik ezen a bolygón nem az ember az egyedüli faj, mert az írországi forgatás helyszínén egy új lényt véltek felfedezni.

Az Star Wars News Net emberei látták a békés teremtést, de nem sikerült lefotózniuk, így végül felkértek egy grafikust, hogy készítse el a lény illusztrációját az elbeszélések alapján. Íme a kis cukiság:

Azt állítják, hogy az érdekes testfelépítésű lény testét szőr fedi, fején valamiféle ormány található. Lehetséges, hogy a megnyerő szőrmókról a közeljövőben több információt is megtudunk.

Ti mit gondoltok, milyen szerepe lesz a fent látható teremtménynek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)