Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik első nyilvános jelenetében Reyék edzését láthatták a rajongók

|

A CinemaCon 2017 résztvevői most egy picit boldogabbak a világ többi részénél, mert ők már láttak egy darabkát a következő Star Wars filmből.

Hirdetés

A CinemaCon 2017 egy különleges meglepetést tartogatott a résztvevőknek. Az egyik kis videóban több nagyobb film jelenetei is láthatóak voltak, de a főattrakció az volt, amikor a Star Wars: The Last Jedi főszereplői is felbukkantak benne.

A videóban az elmondottak alapján Rey és Luke látható, ahogy a mester próbálja megtanítani fiatal tanítványát az Erő rejtelmeire. Hősünk elvileg aktivált egy fénykardot, vagdosott vele egy picit, és köveket is lebegtetett. Utóbbit már láttuk valahol egy messzi messzi galaxisban.

A rajongók persze azonnal eldobták az agyukat.

Ez az edzésterv egyelőre meglehetősen hasonló ahhoz, amit Yoda írt ki Lukenak még sok évvel ezelőtt. Mondjuk ennek van is értelme, tekintve, hogy gyakorlatilag ez az egyetlen mesteredzés, amit ő valaha kapott (a jelenlegi kánon szerint).

Reméljük hamarosan mi is láthatjuk majd a jelenetet, mondjuk egy trailer formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)