Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - megvan, mikor jön a következő előzetes?

|

Úgy látszik sikerült megerősíteni, amit Mark Hamill véletlenül elkotyogott: a következő Star Wars: The Last Jedi trailer egy focimeccs szünetében érkezhet.

Hirdetés

December 14-én, azaz közel két és fél hónap múlva kerül vászonra az új Star Wars trilógia következő része. A Disney nem túlja tol a marketinget, de igazából nem is kell; egy Star Wars filmről beszélünk, akkor is milliók néznék meg, ha csak egyszer szóltak volna róla.

Hirdetés

Azért jó lenne valamit látni, és hamarosan fogunk is. Mark Hamill közzétett, majd gyorsan törölt egy tweetet, amiben az október 9-ei Monday Night Football meccset említette. Egy rajongó írt neki, hogy a múlt hét tökéletes lett volna egy trailer bemutatására, ő pedig azt válaszolta: "Nézd a Monday Night Footballt október 9-én, hétfőn - csak úgy, nincs konkrét oka, hogy miért."

Próbálta később elütni, hogy csak poénkodott, de az SWNN forrása megerősítette, hogy valóban a Vikings és a Bears mérkőzése közben mutatják majd be az előzetest. A meccset a szintén a Disney-hez tartozó ESPN adja, és mivel NFL-ről van szó, a nézőközönség sem lesz elhanyagolható. 

Ahogy felkerül a netre, mi is közzétesszük, valószínűleg október 10-én hajnalban kerül erre sor az időeltolódás miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)