Hirdetés

Az új Star Wars trilógia egészen új szereplőkkel készül

|

A Rian Johnson trilógia producere elmondta, hogy mire számíthatunk a mostani filmek után. Megerősítette, amit eddig is tudni véltünk.

Hirdetés

Ram Bergman volt a Star Wars: Az utolsó Jedik producere, ami önmagában karrierje csúcsa volt, de a jövőben is nagy kihívások várnak rá, tekintettel arra, hogy ő lesz a Rian Johnson trilógia producere is.

Hirdetés

Elmondása szerint az új trilógia teljesen új karakterekkel működik majd, tovább erősítve azokat az előzetes híreket, miszerint Rian trilógiája eltávolodik a Skywalker mesétől. A From The Grapevine újságírója azt is megkérdezte, hogy mikor számíthatunk az új filmek érkezésére.

"Nem mondhatom el, de csak azért nem, mert még én sem tudom. Talán két éven belül, de még nagyon korai fázisokban járunk."

Az új filmeket Rian Johnson rendezi és írja. A jelenlegi infók szerint új világokat járunk majd be egy teljesen új gárdával. A Disney is egyetért abban, hogy szükség van a vérfrissítésre, és úgy tűnik, hogy Johnson és Bergman készek arra, hogy ez megtörténhessen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)