Hirdetés

Skóciában kezdhetik forgatni az új Star Wars trilógiát?

|

A híresztelésből nem csak a forgatás helyszínét, hanem időpontját is megtudhatjuk.

Hirdetés

Javában dübörög a mozikban a Star Wars nyolcadik epizódja, de úgy tűnik, Rian Johnson és csapata már az új trilógián dolgozik.

Hirdetés

The Scotsman cikke szerint júniusban már elkezdik a forgatást Skóciában. A bejegyzésből kiderül, hogy a stáb többet között az ország északi területeit vette célba, illetve Argyllt, ami az ország nyugati felén található. A lap megemlíti, hogy teljes hírzárlat van a produkcióval kapcsolatban, de azért az mégis kiderült, hogy a stáb biztosan ellátogat a Rest and Be Thankful környékére

Ez a terület tökéletes alapot nyújthat jó pár Star Wars-bolygó megjelenítésének, de előfordulhat, hogy az új trilógia történetében kulcsfontosságú hely lesz, akárcsak az írországi Skellig Michael, ami Az utolsó jedikben Luke otthona lett.

Rian Jonhson egy teljesen új irányba szeretné elvinni a trilógiát, új helyszínekkel, új szereplőkkel. A rendező már Az utolsó jedikkel is az elkövetkező trilógiát vezethette fel, gondoljatok csak a végén lévő, seprűs jelenetre.

Kérdéses, hogy sikerül-e elkezdeni a munkálatokat júniusban, ugyanis a rendező novemberben még az állította, hogy még csak ötletei vannak az új trilógiához. Előfordulhat, hogy a skót helyszíneken próbafelvételek fognak készülni, de megeshet, hogy a Star Wars kilencedik epizódja forog ott. A film premierjét 2019. december 20-ára tűzték ki, amit sikerülhet betartani, ha már ebben az évben elkezdődik a forgatás.

A kilencedik rész és az új trilógia premierjéig sokat kell még várni, de addig sem maradunk Star Wars film nélkül, hiszen májusban érkezik a Han Solo film, illetve valamikor az önálló Obi-Wan Kenobi mozi is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)