Hirdetés

Star Wars VII - a Breaking Bad egyik színésze lesz a főszereplő?

|

Komoly esély van arra, hogy a sorozat egyik legemlékezetesebb szereplőjéből a Star Wars: Episode VII főszereplője legyen.

Hirdetés

Nagy boldogságunkra egyre több részletet tudunk a Star Wars VII-ről. Lesz benne például Millenium Falcon, R2D2, de arról is hallottunk már, hogy Benedict Cumberbatch, Ryan Gosling és Zac Efron kapott valamilyen szerepet vagy esélyes a beválogatásra, nem beszélve Carrie Fisherről, Mark Hamillről és Harrison Fordról.

A The Wrap információi szerint a Breaking Baddel széles körben ismertté vált Jesse Plemons is esélyes egy főszerepre. A sorozatban Todd karakterét megformáló színész állítólag jövő héten találkozik J.J. Abramsszel, hogy megbeszéljék a részleteket a készülő filmről. Plemons már részt vett egy szereplőválogatáson, innen jutott tovább a második körbe.
 

Azt, hogy pontosan milyen szerepet szánnak neki, egyelőre persze nem tudjuk, de gyanítható, hogy valamilyen rokoni kapcsolatban áll majd a Skywalker családdal. Luke fia esetleg? Vagy inkább a sötét oldalra áll? Az is menne neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)