Hirdetés

Star Wars VII - visszatér a Millennium Falcon

|

Újabb pletykák a szereposztásról, a „nagy hármas” visszatéréséről és az Ezeréves Sólyomról.

Hirdetés

Mára is kijutott egy nagy adag Star Wars VII pletyka, melyek a „Jedi Master SQL” fedőnevű forrástól származnak (nem egy MTI azért, tehát tessék pletykaként kezelni). Először is a szereposztásról van szó, amely kapcsán három tehetséges színésznőről is szó esett.

„Minden héten egyre több elképesztő színészről hallok valamelyik szereppel kapcsolatosan, és úgy érzem, hogy remek csapatunk lesz mire minden készen áll. Csak az elmúlt két hétben olyan neveket hallottam, mint Emmanuelle Chriqui, Alexis Dziena és Taissa Farmiga. Mindhármuk neve valamelyik szereppel kapcsolatban merült fel és mindegyikük kivételes színésznő” - írja a forrás.

Arról ugyan nem volt szó, hogy melyek is lennének ezek a szerepek, mindenesetre egy új helyszín is szóba került, ami egyébként a Star Wars: The Old Republic játékban is benne volt. „A Star Wars Old Republic adott egy új bolygót, amiről régóta beszélnek, de még nem szerepelt filmben…”. Hogy a rengeteg planéta közül, melyeken az SWTOR-ban jártunk melyik lesz az, arról fogalmunk sincs, de biztató, hogy innen is merítenek a készítők.

Egy forgatási helyszínt biztosnak tart a forrás, ez pedig a Millennium Falcon belseje. „Egy teljes méretű Millennium Falcon megépült már a belső terével együtt. Készen áll arra, hogy a Lucasfilm/Bad Robot elvigye Pinewoodba.” Az Ezeréves Sólyom mellett a három nagyöregről is szó esett (Mark Hamill, Harrison Ford és Carrie Fisher) de rólunk a forrás annyit mondott, hogy dolgozott velük a Lucasfilm néhány éve, de csak akkor fognak szerepelni, ha van is értelme. Nem lesz felesleges cameo.

A fentieket tessék pletykaként kezelni, mivel sem a Disney, sem a LucasFilm nem erősítette meg ezeket. Azért örülnénk a sólyomnak nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)