Hirdetés

Egy halálos beteg rajongó utolsó kívánsága, hogy láthassa a Star Wars VII-et

|

A rajongó kérése - aki valószínűleg nem éri meg a Star Wars: Az ébredő Erő premierjét - hamar eljutott a film stábjához is, akik szintén támogatták, hogy előbb nézhesse meg a sorozat folytatását.

Hirdetés

Bár a legtöbbünknek csupán türelem kérdése, mikor nézzük meg a decemberben érkező Star Wars: Az ébredő Erőt, van, akinek valószínűleg nem lesz alkalma megvárni a premiert. Egy texasi srác, Daniel Fleetwood orvosai nagyjából két hónapot adtak neki, mikor júliusban a rák egy ritka formájával diagnosztizálták, így az elkötelezett Star Wars-rajongó azt kéri, hadd nézze meg előbb a hetedik részt.

Fleetwood - akiről évekkel ezelőtt még egy újságcikk is megjelent, mikor letáborozott egy mozi előtt, hogy az elsők között vehesse meg a jegyét az egyik Star Wars-filmre - rengeteg támogatást kapott a többi rajongótól, akik szerették volna felhívni a film készítőinek figyelmét is a kérésére. A #ForceForDaniel hashtaggel ellátott Twitter-üzenetek egyikét, amiben Fleetwood kérésének hírét terjesztették, megosztotta többek között Mark Hamill, a Captain Phasma szerepét játszó Gwendoline Christie, és a Finnt alakító John Boyega is. A Star Wars VII-et rendező J. J. Abrams korábban már teljesítette egy halálos beteg Star Trek-rajongó kérését, akinek levetítették az egyik filmet még a bemutató előtt, így nem kizárt, hogy sikerül rávennie a Disney-t egy hasonló gesztusra. Mi is szorítunk, hogy összejöjjön a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)