Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - befutottak a legújabb képek

|

A főhősök mellett pár új idegen lény és egy fontosnak tűnő helyszín is látható a fotókon.

Hirdetés

Exkluzív, dupla Star Wars borítóval jelent meg az Entertainment Weekly legújabb száma, a magazinban pedig bőségesen felbukkantak új képek is a decemberben a mozikba kerülő filmből.

Hirdetés

Az utolsó Jedik legújabb képein nem csak a főszereplők bukkannak fel, hanem a rendezőt is láthatjuk, sőt új lényekre és a már többször emlegetett Canto Bight-béli kaszinóra is vethetünk végre egy pillantást. Bár az új képeknek nagyon örülünk, boldogságunk azért nem lehet felhőtlen, hiszen mindig összeszorul kicsit az ember gyomra, mikor meglátja Carrie Fishert mint Leia Organa. Csak remélni tudjuk, hogy a készítőknek sikerül megoldani azt, hogy a színésznőtől méltó búcsút vegyen a széria. 

Most viszont nézzétek meg gyorsan az új képeket.

A Star Wars VIII: Az utolsó Jedik bemutatója 2017. december 14-én várható Magyarországon. Ti várjátok már a film érkezését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)