Hirdetés

Reméljük, Mark Hamill nem lőtte el a Star Wars VIII legnagyobb meglepetését

|

A Luke Skywalkert alakító színész nemrég a Star Wars VIII forgatásáról adott nyilatkozatban áradozott egyik kollégájáról, amiben az új trilógiához kapcsolódó egyik legnépszerűbb elmélet megerősítését látják sokan.

Hirdetés

A rajongók megpróbáltak mindent megtenni annak érdekében, hogy megóvják magukat a Star Wars: Az ébredő Erővel kapcsolatos spoilerektől, ahogy a készítők is odafigyeltek, hogy a lehető legtöbb meglepetés maradjon a filmben. Így elég kínos lenne, ha az egyik szereplő egy interjú alatt árulná el véletlenül a választ a hetedik epizód által felvetett egyik legnagyobb kérdésre, ami nem kizárt, hogy nemrég megtörtént.

Mark Hamill egyik nyilatkozata váltott ki ugyanis meglepett sóhajokat a helyszíni hallgatóságból, mikor nemrég Oxfordban mesélt a Star Wars VIII forgatásáról. Eközben természetesen kitért a Luke-ot Az ébredő Erő végén megtaláló Reyre és az őt alakító Daisy Ridleyre is: "Daisy hihetetlen. Annyira eredeti, lehengerlő, szerethető, sugárzik, hihetetlenül karizmatikus, egyszerűen imádom. A lányommal egykorú, így tudtam vele könnyen kapcsolatba kerülni" - mondta Hamill.

Ez utóbbi mondat alapján sokan egy pillanatra úgy gondolták, a színész gyakorlatilag megerősítette, hogy Rey Luke lánya, így gyorsan pontosított is Hamill: "Nem gondolok semmi különösre ezzel. Csak mint színész, így tudtam kialakítani a kapcsolatot" - igyekezett csillapítani a kedélyeket.

Persze ha véletlenül ki is kotyogta volna a nagy titkot, biztosak lehetünk benne, hogy Hamill nem ismerte volna el a bakiját, így nem marad más lehetőségünk, mint hogy megnézzük a trilógia hátralévő két epizódját és onnan tudjuk meg a válszt. A Star Wars IX-et rendező Colin Trevorrow szerint megéri várni és élvezetes pillanat lesz, amikor végre lerántják a leplet Luke és Rey kapcsolatáról.

Mit gondoltok, a legnépszerűbb elmélet bizonyul végül helyesnek és tényleg egy apa-lánya duót láthatunk majd akció közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)