Hirdetés

Star Wars VIII - az első teaser miatt mi kérünk elnézést

|

A mai nappal megkezdődött a Star Wars: Episode VIII forgatása, minek örömére a Disney kiadta az első ízelítőt, és bejelentette a szereplők teljes listáját.

Hirdetés

2017. december 15-éig kell várnunk, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik Rey, Finn, Poe és a többiek története, ki kinek a kije, mit csinált Luke a lakatlan szigeten magányosan, és mit szólt, amikor Rey átnyújtotta neki rég nem látott kardját.

Az egyelőre alcím nélküli Star Wars VIII forgatását korábban akarták kezdeni, de végül meg nem nevezett problémák miatt csúsztak egy kicsit. Most viszont megkezdődtek a munkálatok a londoni Pinewood Studiosban, és ezt megkoronázandó a Disney egy posztban jelentette be, hogy a filmben újra látjuk Mark Hamillt, Carrie Fishert, Adam Drivert, Daisy Ridley-t, John Boyegát, Oscar Isaac-et, a Lupita Nyong'o által megszólaltatott Maz Kanatát, valamint Domhnall Gleesont, Anthony Danielst, Gwendoline Christie-t és a Snoke-ot alakító Andy Serkist. Hozzájuk csatlakozik Benicio Del Toro, Laura Dern, valamint Kelly Marie Tran is, egyelőre nem tudni, milyen szerepben. A stáb további tagjairól itt olvashattok, alább pedig megtaláljátok az első, hivatalos előzetest, de ha megtekintése után átütitek a képernyőt, azért mi nem vállalhatunk felelősséget. Szóval csak óvatosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)