Hirdetés

Steven Spielberg szörnyű ötletet vázolt az Alienshez, szerencsére James Cameron nem kért belőle

|

Mindannyian jobban jártunk, amiért nem lett semmi Steven Spielberg ötletéből.

Hirdetés

Az 1986-os Aliens, avagy A bolygó neve: Halál sokak szerint a filmtörténelem egyik legjobb folytatása. Nem volt egyszerű az elkészültéig vezető út, ezért is kellett rá annyit várni az első, 1979-es Alien film után. Az is nagy meglepetés volt, hogy nem Ridley Scott újrázott a rendezői székben, hanem egy akkor feltörekvőben lévő fiatal direktor, James Cameron ült be a helyére - aki a Terminátorral azért megmutatta már, mire képes.

Nyilván ötletből volt ezer és egy az Alien folytatására, és elég neves kollégák is bedobták a sajátjaikat. Steven Spielberg 2011-ben mesélte el először, hogy neki is volt egy javaslata, de ma már ő is nagyon hálás azért, hogy Cameron végül nem hallgatott rá.

Hirdetés

Spielberg ugyanis úgy gondolta, remek lehetne egy olyan folytatás, melyben kiderül, hogy a gyilkológép xenomorfot valójában csak teljesen félreértették az emberek. Az első film egyértelműen gonosz szörnyetegéből tehát egy meg nem értett lényt akart faragani. A filmben az emberek mindenáron meg akarták volna ölni az alient egy űrhajón, aki csak fel-alá rohangál és menekülni próbál.

Adjunk hálát az égnek, hogy végül nem ez a verzió került a mozikba 1986-ban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)