Hirdetés

Stifler mamája szívesen visszatérne az Amerikai pite folytatásaiban

|

Jennifer Coolidge a 2023-as Golden Globe díjátadón mondott köszönőbeszédében finoman jelezte az Amerikai pite széria producereinek, hogy hívják fel.

Hirdetés

Sok fiatal számára meghatározó volt az 1999-ben bemutatott Amerikai pite, vagy azért, mert azonosulni tudtak a karakterek egyikével, vagy bevállalós és szórakoztató mivolta miatt. Valaki Nadiába (Shannon Elizabeth) volt szerelmes, mások viszont Stifler mamájába (Jennifer Coolidge), utóbbi pedig akkora közönségkedvenc lett, hogy nem hagyhatták ki a későbbi filmekből sem. 

A fő széria összesen négy filmet tartalmaz, de jelent meg számos spin-off is, amik azonban minden egyes újabb résszel vesztettek a minőségükből. A legutolsó fősodorbeli történet, a 2012-ben megjelent Amerikai pite: A találkozó volt, ami már több mint tíz éves, így éppen itt lenne az ideje annak, hogy a karakterek újból összefussanak és megismerjük, hol tartanak az életükben. 

Hirdetés

Egy új Amerikai pite film forgatókönyvén már dolgozik is Sujata Day (Bizonytalan, Larry & Lucy), talán éppen ezért döntött úgy Jennifer Coolidge, hogy jelzi a producerek felé, hogy kapható a visszatérésre Stifler mamájaként. A színésznő az HBO-n futó A Fehér Lótusz sorozat miatt vehetett át szobrot a 2023-as Golden Globe díjátadón, ahol köszönőbeszédében köszönetet mondott azoknak, akik az évek során "aranyos kis munkákkal" életben tartották a karrierjét, és megemlítette, hogy hálás, amiért az Amerikai pite franchise-nak születtek folytatásai. Hozzátette, hogy vevő lenne továbbiakra is: megcsinálja a hatodik vagy hetedik részt is, vagy bármit, amit csak akarnak. 

Bár a következő Amerikai pite a tervek szerint a széria újragondolása lesz, egy cameo bármikor beleférhet, és ki lenne erre alkalmasabb, mint Stifler mamája? Pláne, hogy még a spin-offok sem tudtak elszakadni a Stifler családtól, mindegyikben valamelyik rokon volt a főszereplő, így adná magát, hogy az új film is megtartsa ezt a kapcsot. Ti örülnétek neki?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)