Hirdetés

Stílusos és pörgős előzetest kapott a John Wick-előzménysorozat

|

A John Wick filmekhez hasonlóan a The Continental is látványos koreográfiákat, rengeteg lövöldözést és hanyag eleganciát ígér.

Hirdetés

A John Wick: 4. felvonás nagy sikere megerősítette a Lionsgate azon elképzelését, hogy bőven van még potenciál ebben a franchise-ban, és érdemes bővíteni azt több fronton is. Senki ne lepődjön meg rajta, ha megvalósul az ötödik film, összehoznak egy AAA-kategóriás videojátékot és további spin-offok is elkészülnek az Ana de Armas főszereplésével létrejövő Ballerina, valamint a bérgyilkosok hotelének hátterét bemutató The Continental mellett, de a rajongók valószínűleg ezt nem bánják. 

Mindegyik közül a The Continental fog előbb megérkezni, és hozzánk is eljuthat a SkyShowtime-on keresztül. A pár hónapja kiadott trailer még alig mutatott valamit a sorozatból, és Mel Gibson karakterét is rejtegették, azonban a teljes előzetes mindenből ízelítőt ad. 

Hirdetés

A The Continental: From the World of John Wick névre keresztelt előzménysorozat három hosszabb részből fog állni, és az 1970-es évek New Yorkjába repít el minket, hogy megnézhessük, a még ereje teljében lévő Winston (Colin Woodell) miképpen boldogul a bérgyilkosok világában, és hogyan jut el odáig, hogy hotelvezetővé válik a fiatal Charon (Ayomide Adegun) közreműködésével. Nézzétek meg a legújabb kedvcsinálót nálunk magyar felirattal ellátva: 

A The Continental első fejezete szeptember 22-én debütál a Peacockon, a második szeptember 29-én követi, a harmadik pedig október 6-án kerül fel. Remélhetőleg mi is akörül számíthatunk majd rá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)