Hirdetés

Stormtrooperektől kapott új kart egy hétéves kisfiú

|

Egy 3D printer, egy zseniális ember és egy csapat rohamosztagos kellett csak ahhoz, hogy Liam Porter egy feledhetetlen nappal gazdagodjon.

Hirdetés

Ez egy cuki történet, ráadásul Star Wars-os, úgyhogy nyilván nem tudtam nem megírni. 

Liam Porter egy hétéves amerikai kisfiú, akinek egy új karra volt szüksége. A korábban használt protézise lényegében semmire sem volt jó, de egy 3D nyomtatással készült robotvégtagokkal foglalkozó online közösségnek, egy segítőkész embernek és az 501-es légió Georgia-i helyőrségének köszönhetően kapott egy új robotkart.

A kisfiút John Petterson és egy csapatnyi rohamosztagos várta a moziból kifele jövet, ahol átadták neki az új protézisét, illetve az 501-es légió tiszteletbeli tagjává avatták. 

És még a sötét oldalra mondják, hogy gonosz. Meh.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)