Hirdetés

Stranger Things - fotón a második évad új karaktere

|

A Stranger Things következő évadában új taggal bővül a gyerekszínészek csapata, egy lány csatlakozik a különös város lakóihoz.

Hirdetés

A Stranger Things 2. évadának előzetese sokat sejtetett az újonnan felbukkanó, kicsit sem barátságos szörnyről, most pedig új képeket publikált a Netflix, amiken az első évad ismerős arcai mellett felbukkan egy új szereplő.

Az alább látható képen a jobboldali vörös leányzó nem más, mint Max, a következő évad új arca, egy magabiztos, kemény lány, akinek a megjelenése és a viselkedése inkább hasonlít egy fiúéra. Előreláthatóan az első rész majd az ő karakterére fog fókuszálni, mivel az epizód címe sokatmondóan csak "Madmax". A további képekért nyissátok meg a galériát!

Várjátok már a második évad érkezését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)