Hirdetés

Stranger Things - kiderült, hogyan akarják befejezni

|

A Stranger Things készítői egy friss interjúban beszéltek a széria jövőjéről, pontos terveik vannak az évadok számát tekintve.

Hirdetés

Október végén visszatér a Netflix egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a Stranger Things, amelynek első évadától olvadoztak a kritikusok és a közönség is rendesen. De vajon meddig tudják tartani a minőséget és mikor tervezik lezárni ezt a gazdag történetet? 

Hirdetés

A Stranger Things két készítője, Ross és Matt Duffer adtak interjút nemrég a Vulture számára, amelyben a testvérek elárulták, hogy bizony már készül harmadik felvonás is, valamint megpedzegették, hogy a negyedik etappal kívánják befejezni a sorozatot.

"Négy évadban gondolkodunk és azzal vége. [...] Csak folyamatosan a srácokhoz kell igazítanunk a sztorit. Bár nem tudom, hogy meg tudjuk-e majd indokolni, hogy miért történik velük minden évben valami szörnyűség."

Persze addig még hátravan a második évad, amivel kapcsolatban Dufferék azt ígérik, hogy sötétebb és csavarosabb lesz az előzőnél - ezt az egyik színész, a Jim Hopper rendőrfőnököt alakító David Harbour is alátámasztja, aki elmondta, hogy ez a szezon nem lesz túlságosan rajongóbarát, de erre szükség van a történet előremozdítása miatt. Ross is ezt a mentalitást vallja, ugyanis szeretnék kitolni a show határait, ameddig csak lehet: 

"Azt mondtam Mattnek, hogy nem akarom második szezonnak hívni, csak olyannak szeretném érezni, mint amilyen egy film folytatása. Elvégre ha van egy sikeres mozid, a második rész mindig nagyobb."

Október 27-től a saját szemünkkel is megbizonyosodhatunk róla a Netflixen, hogy a készítők hogyan képzelték el a Stranger Things folytatását és mi vezeti fel a későbbi eseményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)