Hirdetés

Befejezték a Suicide Squad 2 forgatókönyvét

|

Egy ideje már készül a második rész, most pedig az egyik író bejelentette, hogy fontos mérföldkőhöz érkeztek.

Hirdetés

Hiába volt tele ismert színészekkel, illetve a DC univerzum népszerű karaktereivel, sajnos nem lett túl kiemelkedő alkotás a 2016-os Suicide Squad. Ám ennek ellenére jön a folytatás, ráadásul úgy tűnik, jól halad a munka.

Hirdetés

A Suicide Squad 2 egyik társírója, Todd Stashwick a Discussing Filmnek árulta el, hogy végeztek a forgatókönyvvel, és nagyon büszke az eredményre. További részleteket ugyan nem árult el Stashwick, de azt még hozzátette, hogy izgalmas történetre és mélyebb karakterekre számíthatunk. Mindkettő előnyére vált volna mondjuk az első epizódnak is, de remélhetőleg ezúttal nem kell beérni üres szavakkal és tényleg sikerül ráfeküdni a karakterekre és a sztorira. 

Nektek egyébként tetszett az első Suicide Squad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)