Hirdetés

Tapasztalt rendező készítheti el a Suicide Squad folytatását

|

Bár még nincs eldöntve, de úgy tűnik, hogy jó kezekbe kerülhet a Suicide Squad 2.

Hirdetés

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag sajnos több sebből is vérzett és Jared Leto sem örült neki túlzottan, hogy a jokeres jeleneteinek többsége a vágószoba padlóján végezte, azonban ennek ellenére nem hozott rosszul a Warner Bros. konyhájára, így jön a folytatás. 

Hirdetés

Korábban már Mel Gibson és Jaume Collet-Serra is szóba került a rendezői pozícióra, de a Variety értesülései alapján végül nem ők lesznek a befutók, a kiadó ugyanis A könyvelő és a Warrior: A végső menet című filmeket is jegyző Gavin O'Connorral folytat tárgyalásokat arról, hogy a forgatókönyv írása mellett rendezze is meg a Suicide Squad 2-t. 

A 2019-re tervezett film forgatása egyébként őszig csúszni fog, állítólag azért, mert a Deadshotot alakító Will Smith épp egy másik projektet forgat: Guy Ritchie élőszereplős Aladdinját. Smith, Jared Leto és Margot Robbie garantáltan visszatérnek majd korábbi szerepeikben, a többiekről egyelőre nincs hír, de meglepődnénk. Ti örülnétek O'Connornak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)