Hirdetés

Suicide Squad 2 - Will Smith már biztosan nem tér vissza

|

A hivatalos közlemény szerint összeegyeztethetetlen időpontokról van szó.

Hirdetés

Az Variety jelentette, hogy a Suicide Squad 2 stábja időbeosztási problémák miatt nélkülözni fogja Will Smitht, aki a hivatalos közlemény szerint barátságos hangulatban vált el a csapattól.

Hirdetés

Egyelőre úgy tűnik, hogy Margot Robbie visszatér Harley Quinn szerepében, és már idén ősszel el fogják kezdeni a forgatást. A rendezésért és az írásért A galaxis őrzői filmek korábbi rendezője, James Gunn felel majd. Az eredeti terv elméletileg az volt, hogy Robbie és Will Smith lesznek csak visszatérő karakterek, és a csapat többi részét lecserélik a folytatásra. Úgy néz ki azonban, hogy a korábbi koncepciót most rendesen át kell dolgozni.

Nektek hiányozni fog Will Smith karaktere, vagy bőven elég lesz Margot Robbie visszatérése, a többi már nem is számít? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)