Hirdetés

Suicide Squad - a rendező tovább dicséri Jared Leto Jokerét

|

A Suicide Squad bővített kiadásának legújabb kedvcsinálójában a Jokert alakító színész és David Ayer áradozik a sokaknak csalódást jelentő alakításról.

Hirdetés

A Suicide Squad egyik eldöntetlen kérdése marad, hogy Jared Leto újfajta Jokere a film legnagyobb csalódása, vagy a legjelentősebb kihagyott ziccere volt. De az már szinte biztos, hogy akármennyit dicsérik Leto alakítását, nem fogunk rá igazi klasszikusként emlékezni.

Ennek ellenére a bővített kiadás legújabb kedvcsinálójában a színészt és David Ayer rendezőt hallhatjuk, amint arról beszélnek, milyen lenyűgöző volt látni - illetve átélni -, ahogy Leto teljesen elmerül a szerepben. Bár a kollégái, akiknek furcsa ajándékokat küldött és más módszerekkel szívatott a forgatás során, valószínűleg mindezt nem értékelték annyira, Ayer még mindig lenyűgözőnek tartja az átváltozást.

"A folyamat közben, amikor próbáltuk kiismerni a Jokert és segíteni Jarednek megformálni a szereplőt, részben búcsút kellett mondanunk neki. Volt egy pont, amikor ő eltűnt és lassan, de biztosan átvette a helyét Joker. Lenyűgöző volt figyelni ezt a folyamatot. Ott volt ez a nagyon kedves srác, egy jó ember, mély érzelmekkel, nagyon figyelmes... de a Joker nem olyasvalaki, akit igazán jófiúnak tartasz"

- meséli a bővített kiadás legújabb kedvcsinálójában a rendező. Az eredeti kiadás nem feltétlenül indokolja, hogy továbbra is ilyen vehemenciával álljanak ki az alakítás zsenialitása mellett, de ki tudja, talán a bővített verzió meggyőz néhány fanyalgót is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)