Hirdetés

Suicide Squad - jól indított a kasszáknál

|

A kritikusok nagyon keményen neki mentek a Suicide Squadnak, de úgy tűnik, hogy egyelőre a rajongókat nem érdeklik a negatív vélemények.

Hirdetés

Hosszú várakozás után végre megérkezett a DC Comics gonosztevőket csapatba szervező képregénysorozatának adaptációja a Suicide Squad, viszont a reménykedés ellenére úgy tűnik, hogy nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Most befutottak az első számadatok is a film teljesítményéről.

A becslések szerint a Suicide Squad eddig nagyjából 132 millió dollárt keresett a nemzetközi piacon, az Egyesült Államokban pedig körülbelül 135,1 millió dollárt, ami azt jelenti, hogy világszinten 267,1 millió dollár jött össze. Ezzel egyébként a film máris visszahozta a 175 millió dolláros költségvetését, szóval pénzügyi katasztrófa semmiképpen nem fog már történni.

Viszont ezek után talán joggal kételkedhetünk afelől, hogy a mozilátogatók mennyire szívesen ülnek be majd a DC Comics következő filmjeire, miután a Batman v Superman és a Suicide Squad után is hatalmas képletes pofonnal távozhattak a mozikból. A Wonder Woman és a Justice League is jövőre kerül a mozikba és a trailerek alapján ígéretesnek tűnnek, de ezen a pontok már egy kicsit szkeptikusak vagyunk.

Nektek tetszett a Suicide Squad? Mire számítotok a következő DC-s filmekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)