Hirdetés

Supergirl - nagyon kínos az első előzetes

|

Ősszel indul a Supergirl sorozat, melyből most megnézhetünk közel hét percet. Olyan, mint a Smallville és az elmúlt tíz év csajos sorozatainak, filmeinek keveréke.

Hirdetés

A Supergirl nem a képregényrajongóknak akar tetszeni, hanem kimondottan a női sorozatnézőknek, viszont a most kiadott videó alapján valószínűleg ők sem lesznek sokáig elégedettek.

A múltheti, SNL-es Black Widow szösszenet nyilván poén volt, viszont a Supergirl egyáltalán nem viccel. A trailer első felében – a felvezetést követően – gyakorlatilag szó sem esik arról, hogy egy szuperhős a főszereplő, egy tök átlagos tinilánynak tűnik, aki próbál elhelyezkedni a divat világában. A főnöke egy hárpia, egy pasi randizni akar vele, de ő nem hajlik az ajánlatra, míg végül felfedi előtte a titkát, és a srác készíti el a lány ruháját. Aztán végül egy repülő hajtóműve (amin a nővére ül) meghibásodik, és Supergirl menti meg, de ez sem  igazán eredeti. Az egész az elejétől a végéig nagyon kellemetlen, nézzétek meg, aztán mondjátok el, ti mit éreztek vele kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)