Hirdetés

Superman is csatlakozik az Odaát előzménysorozatának stábjához

|

Az Odaát rajongók nagy örömmel fogadták a Comic Con bejelentést, miszerint Tom Welling is beugrik majd a The Wichesters bulijára.

Hirdetés

A New York Comic Con látogatói nagyon kellemes híreket kaphattak kedvenc sorozataik kapcsán, és ez alól a The Winchesters sem kivétel. A ma induló széria visszakísér bennünket az Odaát misztikus világába, ahol ezúttal Sam és Dean szüleit követhetjük majd.

John Winchester és Mary Campbell mellett persze megismerhetünk még egy rakat másik karaktert is, köztük Mary apját, Samuel Campbellt. A karakternek fontos szerepe volt már az eredeti Odaátban is, de úgy tűnik, hogy John és Mary történetében is meglesz a maga helye.

Hirdetés

A Comic Conon kiderült, hogy Samuel szerepét az a Tom Welling kapta, aki az ifjú Supermant is megtestesítette a The CW Smallville sorozatában. Tom az azóta eltelt években kapott kisebb nagyobb szerepeket, és Superman karakterét is alakíthatta még egyszer egy Arrowverse crossover esemény kapcsán.

Welling ezúttal a Meg Donnelly, Drake Rodger, Jojo Fleites, Bianca Kajilch, és Jensen Ackles csapathoz csatlakozik. A The Winchesters színészei ma fogják megmutatni magukat új szerepeikben az új széria premierjekor. Kíváncsian várjuk majd az Odaát rajongók reakcióit.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)