Hirdetés

Superman új segédje majdnem megölte Jokert

|

Amikor Superman valakire vegytiszta haraggal néz, akkor ott komoly baj van, és az illetőből várhatóan nem marad sok minden.

Hirdetés

A Batman/Superman: World's Finest képregényszéria hatalmas sikernek örvend. Az új sorozatban Superman magához vett egy segédet Boy Thunder néven, aki az eddig látottak alapján kifejezetten erős ifjú szuperhősnek tűnik. A pályafutása viszont lehet, hogy időnek előtte véget ér a legutóbbi számban bekövetkezett események után.

Kikerült ugyanis a már említett Batman/Superman: World's Finest #11-es füzetének néhány oldala az internetre, és ezekből világossá vált, hogy Kal-El pártfogoltja súlyos hibát vétett: megpróbált végezni valakivel.

Hirdetés

Batmannél és Supermannél jobban kevés DC-karakter veszi komolyabban az élet szentségét, így Clark nyilván rossz néven vette, hogy az új apródja kis híján halálra verte Jokert. Gotham bohóca százszor is rászolgált arra, amit kapott, de Superman nem tűri az ilyesmit: szerinte a szuperhőspalánta feladata eldönteni, hogy ki élhet és kinek kell meghalnia.

A Batman/Superman: World's Finest egy remek DC történet egy jövőbeli főgonoszról, akit a két kedvencünk még azelőtt szeretne megmenteni önmagától, hogy halálos fenyegetéssé válhatna. A füzetek izgalmasak és érdekesek, így akit érdekel a DC univerzuma, azoknak mindenképpen ajánljuk olvasásra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)