Hirdetés

Sylvester Stallone a hetedik hátműtéte után üzeni a színészeknek, hogy soha ne csinálják ők a kaszkadőrmutatványokat

|

Kiderült, hogy a színész súlyos sérüléseket szenvedett Feláldozhatók forgatásán.

Hirdetés

A Stallone család második szezonjának premierjén mesélte el a színész a Feláldozhatók forgatásán történt baleset körülményeit. Egy mutatvány balul sült el, amikor a WWE legenda, Steve Austin ledöntötte lábáról. A felvételhez szükséges akció kiugrasztotta Stallone vállát, és megrepesztette a nyakcsontját. Ennek eredményeképp végig kellett járnia hét hátműtétet, és még mindig nincs teljesen rendben.

"Ostoba húzásaim voltam. Én voltam a Feláldozhatók rendezője, és mint egy idióta, már a 10 felvételt csináltam a jelenetről, amikor jött a becsapódás, és hallottam a reccsenést. Steve ott már tudta, mi történt."

Hirdetés

Stallone saját elmondása szerint sosem gyógyult meg teljesen, nem tudta visszanyerni régi formáját. Ezért is tartja fontosnak, hogy színésztársai bízzák profikra a veszélyes jeleneteket (ez Tom Cruise-ről egészen biztosan lepereg). 

A sérüléssel kapcsolatban Stallone felesége, Jennifer Flavin és lánya, Scarlet is nyilatkoztak. Elmondták, hogy iszonyatos volt látni, min ment keresztül a színész, de munkájából adódóan egész életében küzdött a fájdalmakkal, mindig elnyomva azokat, hogy jelen lehessen az életükben.

A Stallone család című szériáról a Puliwood írt kritikát, érdemes elolvasni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)