Hirdetés

Sylvester Stallone állítólag toxikusan viselkedett a Tulsa királya forgatásán

|

Az ügy egy statiszta miatt robbant ki, akinek panasza felkerült a Twitterre/X-re.

Hirdetés

Kellemes volt Sylvester Stallonét sorozatban látni gengszterkedni, és úgy tűnik, hogy a 2022-es Tulsa királya (Tulsa King) a nézőknől is jól teljesített, mivel már megkezdődtek a második évad munkálatai. Nemrég számoltunk be róla, hogy a kamerák Oklahoma és Atlanta térségében is forognak, Stallone pedig természetesen visszatér a főszerepben, Dwight Manfrediként. 

A Variety jelentése szerint az atlantai helyszín esetében derültek ki kellemetlen dolgok, állítólag a színész toxikus légkört teremtett a forgatáson azzal, hogy becsmérelte a háttérszínészeket, viselkedésének következményként pedig a castingért felelős Rose Locke ki is lépett a produkcióból.

Hirdetés

Az állítólagos történésekről egy forgatókönyvíró, Julie Benson rántotta le a leplet Twitteren/X-en keresztül, aki - az azóta törölt bejegyzésében - elmondta, hogy egy olyan barátjától hallott az esetről, aki az atlantai forgatásnál dolgozott statisztaként. Benson szerint a barátja szorong a munkától a történtek hatására, és betagelte Stallonét, hogy mi a mentsége, a poszthoz pedig mellékelt két képernyőfotót is. Az egyiken egy elmosódott felhasználónévvel ellátott Facebook-bejegyzés volt látható, amely elmesélte, hogy hallották, amint Stallone a következőket mondja a rendezőnek: 

"Mi a f*sz van ezekkel a kib*szottul ronda háttérszínészekkel?"

Majd szörnyű jelzőkkel illették az embereket és kinevették őket, a színész pedig hozzátette:

"Hozzatok szép, fiatal lányokat, ők vegyenek körbe."

A másik fotó pedig elvileg a már említett castingos, Rose Locke email üzenetét tartalmazta, amelyben a nő elmondta, hogy azért mondtam fel, mert egyértelművé vált, hogy egy mérgező környezetről van szó, és nem akarta ilyen helyzetbe hozni sem magát, sem a háttérszínészeket. Ezután Locke megadta az elérhetőséget a címzettnek, hogy ha bármit lát vagy hall, akkor szóljon neki, ő pedig értesíti a HR-osztályt. Locke ügynöksége, a CL Casting Facebookon csak annyit erősített meg az ügy kapcsán, hogy ügyfelük és a Tulsa királya produkció útjai valóban elváltak. 

Hivatalosan egyelőre senki sem reagált a dolgora, pedig a Variety Stallone képviseletét is kereste.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)