Hirdetés

Sylvester Stallone elárulta, hogy szerinte kinek kellene a jövőben Rambo szerepét játszania

|

Választása sokakat megdöbbenthet, bár kétségtelenül tehetséges színészről van szó.

Hirdetés

Rocky Balboa mellett John Rambo szerepe volt az, amely világsztárrá emelte Sylvester Stallone-t. A PTSD-vel küzdő, a társadalomba visszaintegrálódni képtelen vietnámi veterán történetét David Morrell vetette papírra még 1972-ben Fist Blood, azaz Első vér címmel. A tíz évvel később született filmadaptáció viszont több más részlet mellett megváltoztatta Rambo egyszemélyes háborújának kimenetelét, amit a rendőrség ellen folytatott, és ezzel megnyitotta az utat a folytatások előtt.

Ezt követően Stallone még négy alkalommal játszotta el Rambo szerepét, utoljára a 2019-es Rambo V.-ben, de annak az esélye, hogy újra felkösse a fejpántot és páncélökölt ragadjon, nagyjából a nullával egyenlő. Így aztán felvetődik a lehetséges utódok kérdése, és a 77 éves színésznek meg is van a tökéletes jelöltje.

Hirdetés

Mindez a Jimmy Fallon vezette The Tonight Sow legutóbbi adásában derült ki, melynek vendége Sylvester Stallone volt. A még mindig aktív akciósztár itt tréfálkozva többek között arról beszélt, hogy a Barbie film alkotói részben róla koppintották a Ryan Gosling-féle Ken kinézetét. Fiatalkorában ugyanolyan szőrmekabátot viselt, mint a filmbéli karakter.

Szóba került továbbá, hogy Stallone még korábban Goslingot nevezte meg lehetséges utódjaként, aminek egy múltbéli találkozás adta az apropóját, fiatalabb kollégája ugyanis egy vacsorapartin elárulta neki, hogy megszállottan imádta a karaktert, Rambónak öltözve járt iskolába, és cseppet sem érdekelte, hogy ez másoknak nem tetszett. Éppen ezért úgy gondolja, hogy ha valaha is átadja a stafétát, akkor Goslingnak kell megkapnia, mert fontos számára Rambo karaktere. Az egyetlen gond, hogy talán túlságosan is jóképű.

Ti mit gondoltok, Ryan Gosling alkalmas lenne Rambo szerepére?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)