Hirdetés

Sylvester Stallone már a következő Feláldozhatók filmen dolgozik

|

A semmiből jött a bejelentés a színész saját Instagram profilján keresztül, nincs veszve a remény, lesz új Expendables.

Hirdetés

Nem interjúkról van szó vagy egy 4chanről jött szivárgásról: maga az akciósztár, Sylvester Stallone rakta ki a Feláldozhatók 4 ízelítőt az Instagram profiljára. A kiírás csak annyi volt, hogy egy következő új kalandon dolgozik, de a kép félreérthetetlen, a rajongók pedig fellélegezhetnek végre: lesz még öreg hősök osztálytalálkozója a csatamezőn.

Hirdetés

Korábban is voltak már hírek arról, hogy jön a következő Feláldozhatók film, de aztán nagy lett a hallgatás, és a mai napig nem tudtuk, hogy mi történt a projekttel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

All of those July 4th Fireworks got my mind going! I am starting to cook up The next adventure!

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Ezek szerint a srácok nem felejtették el a dolgot, és tényleg készül a folytatás, ami egyébként üzletileg is indokolt, hiszen a széria összességében hozott már 800 millió dollárt a konyhára. Ti megnéznétek még egy akcióhősös nosztalgiapartit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)